Der er masser af rock, når Vanløse Lokaludvalg inviterer til Musik på Engen den 19. til 21. august, og mange af orkestrene har rødder i Vanløses musikliv. Her er det bandet The What, hvor frontmanden Kristian Boll (tv) er vanløseborger.

De 3 Kgl. Sopraner optræder med et muntert repertoire fra opera og operette. Og Pernille Bruun, som  ses i midten, har ikke langt til Damhusengen, for hun bor i Vanløse.

Programmet for Musik på Engen 2016

Fredag den 19. august
Børnemusik & ungdomsrock

Kl. 17: Højen Fritidshjem & Klub
Kl. 18: Heavyrock med Dog in a Bag og Mojave Desert Rebels
Kl. 19: The Blue Buzz

Lørdag den 20. august

Kl. 12: Frokostjazz med Henning Munk og Plumperne

Korsang
Kl. 14: Roskilde Domkirkes Pigekor
Kl. 15: Kammerkoret Hymnia

Blues, rock'n roll, soul og country
Kl. 16.30: The What

Søndag den 21. august
Kl. 10.30: Gospel-gudstjeneste
Kl. 12.30: Palle Pirat: Jagten på Søuhyret
Kl 14: De 3 Kgl. Sopraner

Der er gratis adgang for alle til Musik på Engens arrangementer.

Vanløse Lokaludvalg har igen i år spyttet i kassen og arrangerer musikfestival på Damhusengen i weekenden den 19. til 21. august. Det bliver en blanding af landskendte navne og lokale musikfolk.

Musik på Engen 2016

- Det er vigtigt at vi støtter det lokale musikliv, og jeg er derfor glad for, at der er mange vanløsefolk blandt de optrædende, siger Peter Haahr fra den arbejdsgruppe under Lokaludvalget, der står for årets Musik på Engen.

          Peter Haahr henviser først og fremmest til fredag aften den 19. august hvor der er børnemusik og ungdomsrock, for her optræder musikgrupper fra både Højen Fritidshjem og -klub og fra øvelokalerne Kirk1 på Kirkebjerg alle. Sidstnævnte stiller med heavyrock-grupperne Dog in a Bag, Mojave Desert Rebels og The Blue Buzz.

          - Og, tilføjer Peter Haahr, - lørdag klokken 16.30 spiller The What med frontmanden Kristian Boll - og han bor også i Vanløse. The What er et band som gør sig i både blues, rock'n roll, soul og country.

Gospel og klassisk
- Men det er ikke kun rocken, der har tilknytning til Vanløse, understreger Finn Nesgaard. Han er arbejdsgruppens repræsentant for den klassiske musik, og i år har han inviteret De 3 Kgl. Sopraner til at synge søndag eftermiddag.

          - Vi havde allerede de tre sopraner på programmet i 2010, men en af dem blev syg, så det blev i stedet til "De 2 Kgl. Sopraner plus en tenor". I år glæder jeg mig til at byde velkommen til dem alle tre - og en af dem bor i Vanløse!

          - Allerede søndag formiddag er der for øvrigt gospelgudstjeneste med New Joy fra Adventskirken, så også her kommer der vanløseborgere på scenen, slutter Finn Nesgaard.

Det lokale
musikliv e
r vigtigt