De 3 Kgl Sopraner var en munter oplevelse, da de optrådte ved Musik på Engen i 2010. Ikke mindst for Finn Nesgaard, som blev lokket på scenen for at deltage i de mest følelsesfulde kærlighedsarier...

De 3 Kgl Sopraner optræder på Damhusengen søndag den 21. august klokken 14 - denne gang forhåbentlig uden at blive ramt af sygdom. Fra venstre ses Charlotte Meldgaard, Pernille Bruun og Karen Dinitzen.

De 3 Kgl Sopraner leverer den flotte afslutning, når Vanløse Lokaludvalg inviterer til Musik på Engen i weekenden den 19.-21. august. Sopranerne var også med for seks år siden, men dengang blev en af dem ramt af en sygdom.

Musik på Engen 2016

- Sygdom er hver mands herre, og en sanger kan jo miste sin stemme på grund af en banal forkølelse, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg. - Det var ærgerligt, at en af sopranerne måtte melde fra i 2010, men problemet blev løst med en tenor, der sprang til med kort varsel. Derfor blev det alligevel en stor oplevelse - med kendte operasange og masser af godt humør!

          - Men jeg ville jo gerne opleve alle tre sopraner på scenen, og jeg har derfor inviteret dem til Musik på Engen stort set hvert år lige siden. Desværre ramlede det altid sammen med Den Kgl Operas årlige udendørskoncert, hvor alle teatrets sangere skal medvirke. Men i år blev dette arrangement aflyst af økonomiske grunde, og vi her i Vanløse kan derfor glæde os til at opleve de tre sopraner på Damhusengen søndag den 21. august kl 14, siger Finn Nesgaard med et smil.

Fra de østrigske alper

De 3 Kgl Sopraner vil optræde med et bredt program af kendte og elskede operanumre. De lægger ud med et medley af arier fra La Bohème, Romeo og Julie, Carmen og Gianni Schicchi. Og der kommer måske også besøg fra de østrigske alper - i form af tre dirndl-piger, der synger sange fra Sound of Music.

          Koncerten varer 45 minutter, så De 3 Kgl Sopraner har meget mere med i kufferten...

Alsidig musikfestival

Vanløse Lokaludvalg har arrangeret Musik på Engen siden 2008, og i år er det derfor niende gang. Festivalen har udviklet sig fra år til år, men grundideen er stadig den samme, nemlig at give borgerne i Vanløse - og Rødovre - en bred musikalsk oplevelse.

          Musik på Engen starter med ungdomsrock fredag aften. Lørdag er der frokostjazz, korsang og rock'n roll. Og søndag er der gospelgudstjeneste, børneteater og De 3 Kgl Sopraner.

          Der er med andre ord noget for enhver smag. Men man får jo også mulighed for at opleve musikgenrer, som man måske ikke kender i forvejen, og på den måde få en ny musikalsk oplevelse.

          Musik på Engen afholdes den 19.-21. august på Damhusengen nær iskiosken. Der er fri adgang til alle koncerterne.

Vi glæder os til
alle tre sopraner...