De to hovedroller i "Sommer i Tyrol" spilles af Per Jellum og Carina Tybjerg Madsen fra operetteforeningen Polyhymnia. De var også med, da forestillingen blev opført i april måned på Hofteatret, der har til huse på Christiansborg.

Årets Musik på Engen afsluttes med en specialopførelse af operetten "Sommer i Tyrol" med tenoren Per Jellum i rollen som Leopol. Det er den rolle, som Dirk Passer gjorde uforglemmelig i filmversionen fra 1964.

- Jeg var inde og se forestillingen, da den blev opført med stor succes på Hofteatret i april måned, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg, - men på Damhusengen bliver det noget særligt, for den glade kærlighedshistorie på sommerhotellet i Tyrol egner sig jo i høj grad til at blive opført ude i naturen. Så må vi bare håbe, at vejret bliver godt!

          Finn Nesgaard er mangeårigt medlem af den arbejdsgruppe under Vanløse Lokaludvalg, der arrangerer Musik på Engen. I år foregår det i weekenden den 23.-25. august, og ligesom de tidligere år kommer programmet til at dække en palette af musikgenrer: Ungdomsrock, jazz, korsang, børneindslag og gospel gudstjeneste. Og det hele afsluttes søndag eftermiddag med "Sommer i Tyrol".

          - Forestillingen ledes af Ole Jørgensen, der også havde ansvaret for opførelserne på Hofteatret, forklarer Finn Nesgaard. - Og en af hovedrollerne spilles af hans kæreste, Agelica Asp. Ole Jørgensen er desuden en skattet kordirigent for bl.a. Hyltekoret. Og parret bor her i Vanløse - men det er jo en helt anden historie...

Oplev Sommer i Tyrol
på Damhusengen