Søndag den 25. august klokken 12.30 optræder Elisabeth Gjerluff Nielsen på Damhusengen med sit musikalske show, Elisabedst for Børn. Der er gratis adgang til showet, som henvender sig til familier med børn i alderen op til 10 år.

Gå til www.musikpaaengen.dk

Sidste år havde Musik på Engen for første gang en særlig børnekoncert, hvor Sigurd Barrett optrådte med sit Bjørnetime-show. I år vil Elisabeth Gjerluff Nielsen videreføre succesen.

- Der var nok over 1000 børn, forældre og bedsteforældre, da Sigurd Barrett optrådte med sit musikalske show, og han fik virkelig publikum med sig, siger Freddy Christiansen fra Vanløse Lokaludvalg. Det var ham der tog initiativ til, at Musik på Engen fik en særlig afdeling for børnene. Og han regner med, at Elisabeth Gjerluff Nielsens optræden i år vil gøre børnekoncerten til en fast tradition.
          - Elisabeth har 30 års erfaring fra underholdningsbranchen, så hun ved hvad publikum kan lide. Senest har hun sammen med datteren Rosa - kendt fra Rouladegade og Lille Nørd‑TV - skrevet og instrueret 19 udsolgte børneteaterkoncerter på Nørrebros Teater.
          - Her i 2013 turnerer Elisabeth med børnefamilieshowet "Elisabedst for Børn", og det er dét show, vi kommer til at opleve på Damhusengen, siger Freddy Christiansen. - Det er et 40‑45 minutters soloshow med dans, sang, musik og oplæsning for hele familien, der har børn i alderen op til 10 år.

Fakta om Elisabeth
Elisabeth Gjerluff Nielsen er uddannet i DRs børne- og ungdomsafdeling i 1980. Siden da har hun arbejdet med TV‑ og radioproduktion, journalistik, musik, VoxPop og sangskrivning til egne såvel som andres plader, samt til film, teater mm. Hun har udgivet 10 solo‑CD'er samt et hav af børneproduktioner - bl.a. Åh Abe-serien plus Halfdans ABC, Dingelings Dansemus og Elektriske Heidi.

Børnene kan glæde
sig til E
lisabedst...