Kammerkoret Camerata synger kendte irske folkemelodier, fyrig engelsk musik og smukke, festlige, rørende, danske sange. Koret er især kendt for sine opførelser af Händels Messias i Holmens kirke.

Musik på Engen 2010 - 28. august kl. 14
på Damhusengen nær iscafeen
Korsang

Der bliver rigtigt meget klassisk underholdning på Damhusengen i år.

Allerede lørdag eftermiddag klokken 14 optræder gospelkoret Green Valley. Det er et lokalt kor med tilknytning til Grøndalskirken. Og klokken 15 optræder kammerkoret Camerata med kendte irske folkemelodier, fyrig engelsk musik og smukke, festlige, rørende danske sange.

         Camerata er et af Danmarks allerbedste kor, kendt fra bl.a. julekoncerterne i Holmens Kirke hvor de synger Händels Messias. Ved Musik på Engen optræder koret med et lettere og muntrere repertoire, men den musikalske kvalitet er naturligvis på samme høje niveau.

         Søndag kl. 10 er der så gospelgudstjeneste på Engen. Klokken 14 optræder Palakvartetten under ledelse af Valdemar Ulrikkeholm. Og kl. 15 sluttes af med et brag af en koncert .med De 3 kgl. Sopraner.

Green Valley Gospel er et kor der både synger stille ballader båret af inderlighed og friske up-tempo sange med moderne grooves. Koret ledes af Johan Michaelsen, som til daglig er organist i Grøndalskirken.