Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun optræder operaens mest kendte og elskede partier for sopran. Det bliver en en blanding af Wagner, Puccini, Bizet, Lehàr, Bernstein og vores egen Kai Normann Andersen. F.eks. Vilja-lied fra "Den glade Enke", Habanera fra "Carmen" og Musens sang fra "Mød mig på Cassiopeia".

Musik på Engen 2010 - 29. august kl. 15
på Damhusengen nær iscafeen
Klassisk med
De tre kgl. Sopraner

- Kulturhusene burde give plads til flere koncerter med populær klassisk musik, siger Louis Clément fra TV-Bella. Han har selv engageret De 3 Kgl. Sopraner til en koncert i Pilegården for godt et år siden - og det har han bestemt ikke fortrudt.

         - Det er den koncert vi er allermest stolte af, for den blev en kæmpesucces - i en musikalsk genre som vi ellers ikke har dyrket. Men de tre operadivaer fra Det kgl. Teater har også en fantastisk udstråling, og de går virkelig i kødet på publikum, ikke alene musikalsk, men også rent fysisk, for de bevæger sig ud blandt publikum når de synger deres kærlighedssange. Og da de optrådte i Pilegården var vi i hvert fald en hel del mandfolk der blev bløde i knæene.

         De 3 Kgl. Sopraner optræder på Damhusengen søndag den 29. kl. 15. Men dagen starter allerede kl. 10 med gospelgudstjeneste. Og kl 14 optræder den unge klassiske "Palakvartetten" under ledelse af den talentfulde Valdemar Ulrikkeholm.