Ungdomsbandet Eleventwentynine spiller hård rock, i forbindelse med rockkoncerten på Damhusengen, lørdag aften den 29. august.

Musik på Engen 2009 - 28.-30. august på Damhusengen nær iscafeen
Ungdomsrock
Ungdomsbands fra bl.a.Vanløs Børne- og UngdomsCenter underholder lørdag den 29. august fra kl. 18 til 21.

Rockmusik er en af de centrale aktiviteter som VBUC tilbyder børnene i fritidshjem og fritidsklub, og de musikalske udfoldelser foregår på højt neveau, for centret har indrettet et musikrum med instrumenter, forstærkere og diskotekslys.

- Vi har øjeblikket et enkelt band med børn fra fritidsklubben, fortæller pædagog og musikalsk leder Stefan Dujardin, - og det øver på kraft her op til Musik på Engen. Derudover er der en stribe bands med ældre klubmedlemmer som bruger musikrummet om aftenen. Og de kommer naturligvis også og spiller på Damhusengen.

Stefan Dujardin understreger dog, at rockmusik kun er en del af VBUCs musikaktiviteter. I hele december måned optræder fritidshjemmets børn med Lucia-optog. Og han er også ved at etablere et sangkor hvor både fritidshjemsbørn og unge fra klubben kan være med.

Bands der optræder på Damhusengen:
Eleventwentynine
Hård rock

The Selpin 3rd
Funky jazz i sværvægtsklassen


Emetic
Spiller en blanding af thrash, death og groove-metal, som de leverer med højt tempo, fra første til sidste sekund. De fem drenge giver deres bud på hvordan den danske metalscene skal lyde i dag.


Surprise me baby
Anderledes form for cover numre, lige fra Neil Young til Bob Dylan.

Raging Tempest
Hardcore goth metal

Højen Jam
Fed tråd