Gospelkoret New Joy synger på Damhusengen lørdag den 29. august i forbindelse med "Musik på Engen".

Musik på Engen 2009 - 28.-30. august på Damhusengen nær iscafeen
Sange om
revolution og religion

Der lægges op til den helt store fællessang, når der holdes korfestival i forbindelse med Musik på Engen, lørdag den 29. august.

Fire meget forskellige sangkor, alle med relation til Vanløse, mødes i forbindelse med Musik på Engen, der afholdes på Damhusengen i weekenden den 28.-30. august.
          - Vi har først og fremmest villet samle sangkor fra lokalområdet, siger Finn Nesgaard fra Vanløse Lokaludvalg, - men det er også et mål at skabe en afvekslende festival med meget forskellige kor af høj kvalitet. Og det er lykkedes.
          - I den ene ende af spektret har vi Oktoberkoret, der har sit navn fra Oktoberrevolutionen i Rusland, og som synger sange af den politisk aktive græker Mikis Theodorakis. Og korfestivalen slutter med gospelkoret New Joy, der synger

Dirigent og sanger Helene Dahl fra New Joy vil skabe fællessang med publikum og de fire sangkor.

rytmiske sange om Jesus. Så det bliver interessant at opleve spændingsfeltet mellem revolution og religion.
          Finn Nesgaard lægger desuden op til at der skal være fællessang med både kor og publikum.
          - Nu må vi se om alle har lyst til at synge med, når New Joy synger "I østen stiger solen op" - på melodien "Amazing Grace", siger han med et glimt i øjet. - Oktoberkoret har det nemlig som et fast princip, at de gerne synger overalt, men at de til gengæld er yderst bevidste om, hvad det er de synger...